Degringoladă în PNL: uite candidatu’, nu e candidatu’

de | 09/08/2020 | Local, Politică

Un zvon a stârnit rumoare în mediul online: Laurențiu Leoreanu renunță la deputăție pentru a candida la funcția de primar al municipiului Roman. Imediat zvonul a fost confirmat de Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Laurențiu Leoreanu este candidatul PNL Neamț la primăria Municipiului Roman! PNL Neamț și eu, personal, îi recunoștem meritele și influența pozitivă pe care o are colegul nostru Laurențiu Leoreanu asupra familiei romașcane. Ca primar, dar și ca deputat, Laurențiu a fost cel care s-a preocupat constant de soarta romașcanilor, a nemțenilor. Din respect față de comunitate, pentru a nu exista urme de îndoială asupra muncii depusă de Lucian Micu, Laurențiu Leoreanu este candidatul care va duce Romanul la următorul nivel de dezvoltare, de bunăstare. Vreau să le mulțumesc colegilor de la Roman pentru ce au făcut pentru comunitate. Suntem încrezători și avem credință că pe viitor alături de colegii de la Roman voi face echipă și în calitate de Președinte al Consiliului Județean.

Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț

Nici primarul demis al Romanului, Lucian Micu, nu s-a lăsat mai prejos, anunțând că nu mai candidează, așa cum anunțase anterior, și că îl va susține pe Laurențiu Leoreanu la funcția de primar.

Aseară, în PNL s-a decis ca actualul deputat – Laurențiu Dan Leoreanu – să fie candidatul partidului la Primăria municipiului Roman. Este un candidat căruia nimeni nu-i contestă meritele și nici pe ale mele. … Candidatura deputatului Laurențiu Leoreanu la Primăria Roman și cea a deputatului Mugur Cozmanciuc la șefia Consiliului Județean sunt singurele care garantează că putem face pași importanți în direcția corectă. Sunt oameni pe care-i cunosc și care știu că pun mai presus de toate binele locului în care ajung să-l conducă.

Lucian Micu

Ceea ce părea fi o candidură surpriză s-a transformat într-o mare bulibășeală: Laurențiu Leoreanu anunță că nu candidează.

Au apărut în mediul on line o serie de informații asupra cărora aș dori să fac o serie de precizări. …

Din fericire pentru oraș, fac parte dintr-un proiect național, sunt vicepreședinte al PNL și într-o foarte bună relație cu decidenții la nivel național, relație construită și consolidată în ultimii ani. Aceste construcții trebuie să rămână și să prospere în nteresul romașcanilor!În concluzie, nu voi candida la funcția de primar al municipiului Roman, dar vă garantez că cel care va fi desemnat să o facă va fi un om care va putea reprezenta interesele comunității funcțional și responsabil!

Laurențiu Leoreanu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.