AFACERI ÎN PANDEMIE (III): “Mentalitatea mea este de a nu aștepta ajutor”

de | 10/08/2020 | Afaceri în pandemie, Economic, Local

Lipsa predictibilității este cea mai mare provocare pentru managerul Platinum Optic, Adrian Jucan. Centrele de optică medicală Platinum Optic din Roman, Piatra Neamț, Iași și Târgu Neamț au fost închise înainte ca starea de urgență să fie instaurată în țară. La redeschidere s-au luat măsuri de protejare a clienților și personalului, mergând până la faptul că fiecare ramă de ochelari probată trece printr-un proces de curățare înainte de a fi pusă din nou pe raft pentru a fi probată de altă persoană.

Acest articol face parte din seria “Afaceri în pandemie”. Campania este posibilă datorită unui proiect finanțat – cu suma de. 5.000 $ – prin Journalism Emergency Relief Fund, un program al Google News Initiative

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca