Site icon inRoman.ro

Jandarmii păzesc liceele în care se dă Bacalaureatul

jandarmi BAC LPS Roman

Începând de luni, 28 iunie, jandarmii nemțeni asigură măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării examenului de Bacalaureat, la șapte centre de examinare din Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț și două centre de evaluare și soluționare a contestațiilor.

Astfel, în zilele de 28, 29 și 30 iunie, începând cu ora 07.00, vor fi asigurate măsurile de ordine publică pe timpul susţinerii probelor scrise, la următoarele centre de examinare:

Misiunea jandarmilor este de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului de Bacalaureat. În acest sens, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

Tot începând de astăzi. jandarmii asigură paza și protecția la centrele de evaluare de la Școala gimnazială nr. 3 Piatra Neamț și Școala gimnazială „Calistrat Hogaș” Roman.

Exit mobile version