Site icon inRoman.ro

Pe ce s-au cheltuit banii oamenilor din Horia

primaria Horia

primaria Horia

Primăria comunei Horia a derulat, în anul 2015, 26 de contracte de achiziții publice. Valoarea totală a acestor contracte se ridică la aproximativ 1.250.000 de lei, iar aproape jumătate se referă la contractarea de servicii și consultanță. inroman.ro vă prezintă, azi, contractele de servicii și consultanță ale comunei Horia.

De precizat că toate contractele derulate de această primărie – atât cele pentru servicii, cât și cele pentru lucrări – au fost semnate în urma încredințării directe sau în urma cumpărării directe de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), niciunul dintre acestea fiind rezultatul unei licitații publice. Un alt aspect sesizat este acela că administrația locală din Horia a semnat doar două contracte în primele cinci luni ale anului – unul de evaluare și altul de mentenanță. Toate celelalte 24 de contracte au fost semnate începând cu luna iunie 2015.

Conform datelor remise de Primăria Horia, contractele  de servicii și consultanță derulate în 2015 sunt următoarele:

Valoarea totală a contractelor prezentate mai sus este de aproximativ 240.000 de lei. inroman.ro va prezenta și contractele de lucrări ale acestei Primării. Contractele semnate în anul 2015 pentru lucrări efectuate pe raza comunei se ridică la 1.008.000 de lei și au fost acordate tot prin încredințare directă.

Exit mobile version