Site icon inRoman.ro

Explozie pe Tudor Vladimirescu. Un bărbat cu arsuri a fost transferat la Iași

explozie Tudor Vladimirescu

O explozie a avut loc în această dimineață la Roman, pe strada Tudor Vladimirescu. Un bărbat care tocmai intrase în casă a aprins lumina, iar din cauza unor acumulrăi de gaze s-a produs explozia. Bărbatul de 41 de ani a suferit arsuri de gradele II – III pe 30% din suprafața corpului și a fost transportat de paramedicii SMURD la Spitalul Municipal de Urgență Roman, ulterior impunându-se transferul acestui la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Explozia s-a produs într-o garsonieră la parter, într-un bloc cu patru etaje. deglagrația nu a fost urmată urmată de incendiu și se pare că nici structura de rezistanță a blocului nu a fost afectată, astfel că ceilalți locatari nu a fost evacuați.

La sosirea echipajelor de intervenție, erau autoevacuate 8-10 persoane care nu au necesitat asistență medicală. S-a procedat la verificarea întregului bloc și nu s-au constatat probleme la alte apartamente, doar ușa și geamurile garsonierei în care s-a produs explozia fiind distruse.

Din cauza evenimentelor nedorite care au avut loc în județ (în urmă cu câteva zile a avut loc e xplozie urmată de un incendiu intr-un bloc din Piatra-Neamț. Atunci, un tânăr a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului; a fost transferat cu greu în Belgia, dar a murit în spitalul din Charleroi), pompierii reamintesc cetățenilor să își monteze detectoare de gaz în locuințe.

Exit mobile version