Explozie pe Tudor Vladimirescu. Un bărbat cu arsuri a fost transferat la Iași

de | 10/11/2018 | Actualitate, Local

O explozie a avut loc în această dimineață la Roman, pe strada Tudor Vladimirescu. Un bărbat care tocmai intrase în casă a aprins lumina, iar din cauza unor acumulrăi de gaze s-a produs explozia. Bărbatul de 41 de ani a suferit arsuri de gradele II – III pe 30% din suprafața corpului și a fost transportat de paramedicii SMURD la Spitalul Municipal de Urgență Roman, ulterior impunându-se transferul acestui la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Explozia s-a produs într-o garsonieră la parter, într-un bloc cu patru etaje. deglagrația nu a fost urmată urmată de incendiu și se pare că nici structura de rezistanță a blocului nu a fost afectată, astfel că ceilalți locatari nu a fost evacuați.

La sosirea echipajelor de intervenție, erau autoevacuate 8-10 persoane care nu au necesitat asistență medicală. S-a procedat la verificarea întregului bloc și nu s-au constatat probleme la alte apartamente, doar ușa și geamurile garsonierei în care s-a produs explozia fiind distruse.

Din cauza evenimentelor nedorite care au avut loc în județ (în urmă cu câteva zile a avut loc e xplozie urmată de un incendiu intr-un bloc din Piatra-Neamț. Atunci, un tânăr a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului; a fost transferat cu greu în Belgia, dar a murit în spitalul din Charleroi), pompierii reamintesc cetățenilor să își monteze detectoare de gaz în locuințe.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.