Site icon inRoman.ro

Azi, ședință pe criza apei. Cât au câștigat reprezentanții CJ Neamț, ai ApaServ și ai Primăriei Roman într-un an

Avarie ApaServ Simionesti 150838

Autoritățile județene au anunțat ședință la Roman azi, 9 ianuarie, pe tema crizei apei. Este o nouă întâlnire a autoritățlor – de data aceasta cu un nou prefect – în care se va vorbi despre “găsirea de soluții”. Romașcanii au mai auzit această expresie de multe ori, dar rezultatul este cel cunoscut: înainte de Crăciun s-a dat apă cu program și pe timp de zi și pe timp de noapte, acum nu este apă noaptea. 

Conducerea ApaServ a dat asigurări, în noiembrie, că situația se va rezolva odată ce se vor face lucrări în albia Moldovei, în zona de captare. Doar că aceste asigurări nu s-au concretizat.

Între timp, primarul Lucian Micu a trimis presa la ApaServ și la Consiliul Județean Neamț pentru răspunsuri, susținând că nu este treaba administrației locale pe acest subiect. 

Ne-am întrebat cât câștigă cei care ar trebui să rezolve o problemă despre a cărei existență se știa de atât de mult timp. Și am luat ca reper anul 2018, raportările pentru 2019 nefiind încheiate.

Conducerea CJ Neamț: 

Conducere ApaServ:

De precizat că ApaServ are și un consiliul de administrație, format din 7 persoane, care a primit, în 2018, indemnizații totale cumulate de 251.939 lei (include componentă fixă + componentă variabilă de 19.000 lei, pentru îndeplinire indicatori de performanță).

Conducerea Primăriei Roman:

Exit mobile version