Romașcan bănuit de furt, reținut de polițiști pentru 24 de ore

de | 02/10/2020 | Local, Actualitate

Un bărbat de 33 de ani din Roman, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și a unei tentative de furt, a fost identificat și reținut de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 5 septembrie, bărbatul ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale din comuna Horia, de unde ar fi sustras mai multe legume, fiind depistat în flagrant delict de polițiști.

De asemenea, cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt și a unui furt calificat, comise în zilele de 14 și 17 septembrie 2020. Prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită a fost recuperat în proporție de 50%. În urma documentării activității infracțională, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, iar în cursul acestei zile, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii