Vineri se lucrează la Permise și Înmatriculări și la alte birouri

de | 14/08/2019 | Județean, Util

Prefectura Neamț a decis să nu le acorde minivacanță bugetarilor care lucrează la Permise și Înmatriculări Auto și în cadrul altor compartimente ale instituției. Prin urmare, funcționarii vor fi la serviciu vineri, 16 august, conform programului normal de lucru.

„În vederea asigurării continuității funcționării corespunzătoare a instituției, a analizei programărilor efectuate de nemțeni pentru depunerea sau obținerea unor documentații, Daniela Soroceanu, prefectul județului a stabilit ca salariații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, ai Compartimentului informare, relații publice, secretariat și arhivă, ai Compartimentul gestionare acte administrative, petiții, audiențe, relații cu publicul și Biroul Apostilă să își desfășoare activitatea, vineri – 16 august, conform programului de lucru normal, respectiv între orele 08.30 – 14.00. În aceste condiții, nemțenii sunt așteptați la sediile instituției noastre pentru rezolvarea sau obținerea informațiilor necesare, conform solicitărilor acestora.

comunicat de presă Prefectura Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.