Unde să petreceți, în avans, Ziua Copilului

de | 26/05/2016 | Fără categorie

Ziua de 1 iunie este miercuri, dar părinții pot petrece timpul într-un mod festiv în duminica de pe 29 mai. Cel puțin două evenimente vor fi organizate pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului. Unul dintre acestea va avea loc la câțiva kilometri de Roman, la castelul Miclăușeni. Între orele 11.00 și 19.00 vor avea loc mai multe activități și ateliere dedicate celor mici. Parte din aceste activități vor fi cu plată, cu sume ce variază între 3 lei (plimbare cu Caleașca din povești) și 15 lei (Teatru în Castel).

Informații utile:
– Atelierele au durata de aproximativ o oră.
– Restaurantul pregătește un meniu special pentru cei mici, la prețul de 10 lei / copil.
– Vizitarea Castelului se va face la costul de 5 lei / adulți și gratuit pentru copii.
– Pentru buna desfășurare a evenimentului, accesul mașinilor în parc va fi restricționat.
Relații și rezervări la 0728 880 575 / 0232 713 172.

Părinții care nu au cum ajunge la Castelul Miclăușeni pot alege să vină cu ai lor copii în Parcul Municipal Roman. Organizația PTP Roman a anunțat că ”voluntarii PTP – Roman Chapter așteaptă toți doritorii de distracție, jocuri, face-painting și baloane în data de 29 mai, începând cu orele 15:00 în Parcul Municipal Roman, lângă debarcader”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.