A oprit să ajute și a murit

de | 30/03/2016 | Actualitate, Județean

Un bărbat din Sibiu a murit pe E85, în afara localității Secuienii Noi. Acesta a oprit, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3.30, în spatele unei autoutilitare, pentru a da o mână de ajutor, fiindcă celuilalt șofer îi explodase o roată. În timp ce șoferul de 47 de ani din Sibiu era în spatele autoutilitarei cu probleme pentru a ajuta la schimbarea roții, din spate a venit un un autotractor cu semiremorcă condus de bărbat de 30 de ani din Călărași.

”Pe fondul neatenţiei în conducere, acesta a intrat în coliziune cu partea stângă spate a unei autoutilitare oprită pe acostamentul consolidat al drumului, ca urmare a unei defecţiuni tehnice. În urma impactului, a fost surprins şi accidentat mortal un bărbat de 47 de ani, din Sibiu, care se afla pe acostament în dreptul autoutilitarei defecte. Totodată au mai fost accidentați și conducătorul autoutilitarei, aflat sub vehicul pentru a remedia defecțiunea, un bărbat de 49 de ani, din București și pasagerul din dreapta față a autotractorului, un bărbat de 31 de ani, din Călărași”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Conducătorul autotractorului și autoutilitarei au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporala din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.