Robert Rainford, specialistul grătarelor, vine la Roman

de | 24/11/2016 | Local

Cel mai cunoscut chef specialist în grill, care are în palmares cărți, emisiuni TV și multe premii, canadianul Robert Rainford, Masters of Flames Culinary Division, este invitatul special al Festivalului Culinar Românesc de la Roman.  Acest festival este un eveniment realizat de o firmă privată, în parteneriat cu Primăria Roman și Asociația Culturală Euro Est Alternativ este organizatorul evenimentului.

Emisiunea “Lincence to grill”, realizată de Robert Rainford, a avut 5 sezoane si 104 episoade și a fost urmărită în 52 de țări. În acest show culinar, Chef Rob Rainford a aratat tuturor cât de ușor e sa gătești cotlete de miel, pulpe de pui sau mușchiuleț de porc pe un grătar cu cărbuni, la foc de tabără sau la grill-ul electric.

În cele două zile ale festivalului, romașcanii vor avea parte de surprize artistice și din partea Asociației Tradiția Militară și a Fanfarei Jandarmeriei. Organizatorii anunță cel mai mare show culinar: 8.000 de porții de fasole cu ciolan, 500 de kilograme de deserturi tradiționale, carne la proțap, coaste la grătar, gulaș, tochitură moldovenească, panificație tradițională, Cina de Ignat, vin și țuică fiartă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.