Ultima întâlnire a consilierilor locali

de | 22/12/2016 | Administrație, Local

Consilierii locali s-au reunit joi pentru ultima dată în anul 2016. Ședința legislativului local a fost una festivă și nu a avut loc, ca de obicei, în sediul Primăriei, ci la un restaurant din oraș. Înainte de a începe lucrările ședinței de plen, aleșii romașcanilor au fost colindați de un cor apraținând de Seminarul Ortodox, al cărui dirijor a fost preotul Ionuț Amărinei, directorul seminarului.

inroman.ro sedinta CL festiva 1

Ședința s-a desfășurat într-o armonie totală, fără ca membrii Consiliului Local Roman să aibă obiecții la proiectele de hotărâre supuse dezbaterii pe ordinea de zi. Au fost doar câteva amendamente ce au ținut de forma unor proiecte, dar nimic mai mult. La finalul ședinței, Laurențiu Leoreanu a mulțumit consilierilor pentru colaborare și le-a transmis că va rămâne un bun colaborator, dar din postura din parlamentar.

inroman.ro sedinta CL festiva Laurentiu Leoreanu colaci

Vreau să vă mulțumesc pentru colaborarea frumoasă pe care-am avut-o în ultimii ani și, mai cu seamă, în acest ultim an. Cred că am făcut lucruri frumoase împreună, bune. Cred că, dincolo de unele mici asperități, care sunt și normale într-un for de dezbatere locală, am avut o conlucrare foarte bună și pentru acest lucru vă mulțumesc”, a declarat Laurențiu Leoreanu la începutul unui discurs care a durat 13 minute, care a avut momente în care proaspătul deputat abia și-a stăpânit emoțiile, dar și momente în care a dat de înțeles că nu toate persoanele cu care a lucrat ca primar au fost buni colaboratori. El le-a mai spus consilierilor locali să nu uite ”că romașcanii v-au ales și v-au votat”, să pună interesul comunității mai presus de cel al partidului și să caute mereu ”sentimentul datoriei împlinite”. Leoreanu a cerut iertare tuturor celor față de care a greșit și a zis, la rândul lui, că îi iartă pe cei care i-au greșit de-alungul timpului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.