Invitație la teatru

de | 10/03/2017 | Cultură, Local

Trupa de teatru Gong vă invită, duminică după-amiază, la teatru. Este un mod excelent de a petrece o după-amiază de weekend, iar piesa ”Dawn Way” este un bun prilej de a ne gândi la ce ne face pe noi, oamenii, să fim atât de speciali.

Un înger căzut din cer, care așteaptă în mijlocul unei șosele un ajutor cât de mic și care se lovește de indiferența celor mai mulți dintre cei care trec pe lângă el. O situație pe care am întâlnit-o, cei mai mulți dintre noi cel puțin o dată în viață, atunci când am avut nevoie de sprijin. Ce se întâmplă cu îngerul și cum curge mai departe povestea aflați duminică după-amiază, dacă mergeți la teatru. Un alt motiv de a ieși din casă este și faptul că intrarea e gratuită.

Duminică, 12 martie, ora 17.00, trupa de teatru Gong are deosebita onoare de a vă invita la cel mai nou spectacol aflat în repertoriul trupe de teatru Gong. Este vorba despr spectacolul Dawn Way, scris de Oleg Bogaev, în regia lui Vlad Ianuș și care va avea loc în sala de festivități a Primăriei Roman”, a afirmat Cătălina Bostan, președintele Asociației Gong.

Oleg Bogaev este un dramaturg rus, născut în 1970. Este multipremiat, are 30 de piese de teatru semnate de el, iar cea mai cunoscută pe plan internațional se numește ”The Russian National Postal Service”. Regizorul piesei este un fost membru al trupei Gong.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.