O primărie rurală din Neamț caută ghid turistic. Locuri de muncă în instituții din Neamț

de | 11/09/2017 | Administrație, Județean, Util

Opt instituții din județul Neamț au scos la concurs, în această perioadă, posturi pentru ocuparea unor locuri de muncă vacante. Un loc de muncă… inedit ce apare vacant se află la nivelul Primăriei Tarcău, administrația publică locală din comuna respectivă fiind în căutarea unui ghid de turism.

Cei interesanți de acest loc de muncă trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, certificat de calificare profesionala în domeniu/certificat de atestare ca ghid/tehnician în turism sau echivalent și vechime în muncă necesară: minimum șase luni. Data limită pentru depunerea dosarelor este 21 septembrie 2017, ora 15:00; pe 29 septembrie 2017, ora 10.00, va avea loc proba scrisă; interviul se va desfășura pe 4 octombrie 2017, ora 10.00.

Alte posturi vacante sunt:

Informații suplimentare despre condițiile specifice fiecărui loc de muncă vacant se pot obține de la instituția publică ce are calitatea de angajator, fie online, fie la sediul acesteia.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.