Cotidian online independent

Brațul legii din Germania i-a ajuns în Neamț

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au depistat, la sfârșitul acestei săptămâni, un bărbat de 38 de ani, domiciliat fără forme legale în Roman și căutat de autorităţile judiciare din Germania. Acesta a fost dat în urmărire internațională după ce, în luna noiembrie a anului 2016, prin forţarea uşii principale de acces, a pătruns într-o locuinţă din Langenlonsheim, Germania, de unde ar fi sustras bunuri, creând un prejudiciu de circa o mie de euro.

Până la predarea către autorităţile din Germania, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Un alt nemțean dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare din Germania a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț săptămâna aceasta, pe raza municipiului Piatra Neamț. Pe numele bărbatul de 39 de ani, din Bârgăuani, a fost emis un mandat de arestare european, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în cursul anului 2015 în Germania.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!