Romașcanii, invitați la film – proiecție specială „Hawaii”

54

Romașcanii sunt invitați din nou la film. În primele două zile ale lunii decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Roman va rula filmul „Hawaii”, în regia lui Jesús del Cerro.

Atât vineri, 1 decembrie, cât şi sâmbătă, 2 decembrie, filmul va începe de la ora 19.00, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman.

Prețul unui bilet este de 10 lei (la un cinema din Piatra-Neamț sau Bacău, prețul unui bilet este este între 14 și 17 lei), iar tichetele vor fi puse în vânzare la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, începând de luni, 27 noiembrie.

Programul agenției de bilete:

  • luni – vineri, orele 09:00 – 12:00 şi 16:00 – 18:00,
  • sâmbătă 09:00 – 12:00.

Dragoș Bucur (prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul „Las Fierbinți”), Andi Vasluianu și Cristina Flutur sunt doar câțiva dintre actorii care, în regia lui Jesús del Cerro, spun povestea unui film de acțiune, despre dragoste și despre bani.

Filmul „Hawaii”, prezintă o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. „Hawaii” este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, câștigătoare în 2013 a premiului de interpretare feminină la Festivalul Internațional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul „După dealuri”. Distribuția este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.