inroman.ro – cotidian independent

de | 01/02/2016 | Fără categorie

În ultimii ani, presa locală și națională a fost ținta unui proces de deprofesionalizare, redacții importante fiind decimate, iar jurnaliștii forțați să facă compromisuri. Totul s-a întâmplat din diverse cauze – economice, culturale etc – și din an în an, situația a fost mai greu de îndurat și mai amară pentru jurnaliștii care mai au un dram de demnitate profesională, dar și pentru cititorii ce au privit cu din ce în ce mai multă neîncredere tagma jurnaliștilor. Calitatea știrilor a devenit proporțională cu interesele patronilor, obiectivitatea redactorilor fiind ”ajustată” de superiori. Din fericire, reacția societății civile poate salva presa.

inroman.ro este în slujba comunității. Punct. Nu suntem ai nimănui decât ai comunității și nu servim unor interese obscure, ci doar interesului general al adevărului și al informării corecte.

Pe site-ul inroman.ro veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, articole în care vom atrage atenția asupra lucrurilor care nu funcționează sau care nu funcționează bine, dar veți găsi, de asemenea, și poveștile oamenilor care au dorința de a începe schimbarea cu ei înșiși. Veți găsi informațiile utile în relația cu instituțiile, dar și în alte situații de viață. Ceea ce nu veți găsi inroman.ro: știri de cearșaf, vedete de carton, bârfe care nu ne schimbă viața și zvonuri neverificate.

Pornim la drum cu mult entuziasm și, poate, chiar cu un dram de nebunie. Nu ne este teamă de lupta pentru libertatea cuvântului și ne dorim foarte mult să contăm pe dumneavoastră, cititorii, fie că ne apreciați și ne sprijiniți, fie că ne criticați constructiv.

Vă așteptăm să fim împreună înRoman!

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.