Tâlhari închiși pentru o lună

de | 07/02/2016 | Actualitate, Local

Doi tineri care au tâlhărit o femeie într-un magazin au fost prinși și arestați preventiv. Fapta a vut loc pe miercuri, 3 februarie, în jurul orei 21.30. Doi tineri, de 19 și 20 de ani, ar fi pătruns într-un magazin din Roman, de unde, prin violența exercitată asupra unei femei de 72 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri: două telefoane mobile, un telefon fix, pachete de ţigări și dulciuri.

Polițiștii de investigații criminale au reușit identificarea celor doi și, în urma unor percheziții, s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 80%. Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi tineri, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar propunea lor de arestare preventivă a fost însușită de procuror. Astfel, sâmbătă, 6 februarie, cei doi suspecți au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.