PNL a petrecut în numele iubirii

de | 19/02/2016 | Local, Politică

Organizația de femei a PNL Roman, împreună cu organizația de tineret și cu sprijinul celorlalți membri, au organizat un eveniment dedicat sărbătorii iubirii. Activitatea, intitulată ”Iubește românește”, a fost una în care tinerii s-au distrat și au câștigat premii consistente.

”Acțiunea se desfășoară la Casa Veche, are trei secțiuni: prima – creație literară, unde copiii au fost impusionați de profesorii de limba și literatura română să scrie poeziile pe o foaie, să le trimită către noi. Am adunat acele poezii într-un volum ”Mugur de iubire” și, la prima secțiune, toți copiii vor primi acel volum. La a doua secțiune ne adresăm persoanelor singure și încercăm să le ajutăm să-și găsească perechea între cei din sală. Este un concurs destul de amuzant, pentru că vor fi câteva probe care îi vor distra pe cei din sală”, a afirmat Roxana Iorga, președinte OFL Roman.

Tinerii prezenți la eveniment au făcut și karaoke, iar cuplurile au demonstrat, pe parcursul mai multor probe, cât de bine se cunosc. Cele mai multe domnișoare au abordat o ținută cu trimitere la portul popular românesc, asortând ia cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă.

Dintre poeziile de dragoste trimise de tineri s-au remarcat în mod special trei, iar autorii au urcat pe scenă și au recitat în fața auditoriului propriile creații. Participanții la probe au fost răsplătiți cu telefoane mobile, seturi de îngrijire corporală, cine romantice și alte premiii interesante. La petrecere a venit, ceva mai târziu, și președintele PNL Roman, Laurențiu Leoreanu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.