Începe campania de curățenie

de | 24/02/2016 | Fără categorie

Administrația locală va lansa, săptămâna viitoare, noua ediție a campaniei de curățenie de primăvară, o acțiune care se derulează, deja, de șase ani. Programul ”Curățenia începe cu noi, pentru noi” are două tipuri de activități: una prin Biroul de Protecția mediului, prin care sunt invitate să se implice unitățile școlare, patrulele de mediu, asociațiile de locatari, instituțiile, dar și persoanele fizice; și o altă componentă prin Direcția de Servicii Edilitare, care va desfășura activități de salubrizare și de curățenie în oraș, prin participarea directă sau indirectă a angajaților administrației locale.

Anul acesta, administrația locală promite că va acorda o atenție deosebită și zonelor periferice ale orașului, după ce atât cetățenii cât și presa au semnalat zone în care gunoaiele sunt întinse pe suprafețe mari, imaginea contrastând puternic cu centrul municipiului.

În fiecare din edițiile anterioare ale acestui program de curățenie, cele mai interesante proiecte de curățenie realizate de romașcani sau instituții ori persoane juridice private au fost premiate de administrația locală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.