A murit tatăl Andreei Marin

de | 03/03/2016 | Fără categorie

Romașcanul Dan Marin, tatăl vedetei de televiziune Andreea Marin, a decedat azi-dimineață. Dan Marin, om de afaeri cunoscut în oraș, avea 70 de ani și trecuse, în timp prin două operații la inimă. Joi dimineață, tot inima a fost cea care a cedat.

Andrea Marin a scris despre momentul dificil din viața ei pe Facebook: ”Acum câteva ore, sufletul și sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viață, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipă. Nu aș fi așternut aceste rânduri aici, dar nu știu cum altfel să îmi cer iertare față de mulți oamenii buni, de aici și de la Dublin ce mă așteptau și se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Îmi pare rău și voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… ”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.