Un fost consilier local vrea să lucreze în Primărie

de | 04/03/2016 | Fără categorie

Fostul consilier local Maricel Benchea vrea să ocupe o funcție publică. Acesta este motivul pentru care alesul local și-a depus demisia din legislativul local. Vacantarea locului său s-a făcut în ședința ordinară a Consiliului Local (CL) Roman de miercuri, 2 martie. Maricel Benchea, președinte al clubului de fotbal SCM Petrotub, a demisionat din funție la începutul acestui an. În spațiul public au apărut informații că ar dori să se înscrie la concursul pentru funcția de director al nou-înființatei Direcții Sportive din cadrul Primăriei Roman.

”Deocamdată dânsul nu și-a pus nicio cerere către un anumit post. Dar a spus că vrea pentru o funcție publică și atunci nu mai poate să fie consilier local. Fiind vorba doar de două luni și fiind vorba că în această lună se vor organiza concursuri pentru ocuparea mai multor funcții publice vacante, omul a vrut să intre în legalitate”, a spus Laurențiu Leoreanu,  primarul municipiului Roman. Edilul a făcut și o precizare: ”Nu cred că va fi chiar pentru funcția cea mare din direcție, nu cred”, a adăugat Laurențiu Leoreanu, ceea ce poate să însemne că primarul și-ar dori o altă persoană la conducerea Direcției Sportive.

Locul lui Maricel Benchea în Consiliul Local ar putea fi luat de o doamnă – Liliana Chelariu. Dacă va accepta să vină pe această funcție, noul consilier va fi membru al CL Roman doar două luni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.