Noul sediu al Clubului Copiilor mai are nevoie de 700.000 de lei

de | 11/03/2016 | Fără categorie

Conducerea Clubului Copiilor a trimis o adresă către Primăria Roman pentru includerea numărului cadastral al imobilului de pe strada Sucedava, în hotărârea de Consiliu Local din 2010, prin care s-a aprobat trecerea unui imobil din domeniul public al municipiului în domeniul public al statului. Ulterior, în urma intabulării terenului şi clădirii respective, din strada Sucedava nr. 145, s-a atribuit și un număr cadastral. Este vorba despre clădirea în care va funcționa Clubul Copiilor, obiectiv finanțat de Ministerul Educației.

Hotărârea de Consiliu Local pentru modificarea hotărârii din 2010 a fost adoptată vineri, 11 martie, în cadrul unei ședințe de îndată. Documentul a fost trimis la Piatra Neamț, imediat după ședința Consiliului Local Roman, fiindcă Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor speră să primească și restul de bani pentru finalizarea lucrărilor la noul sediu, adică în jur de 700.000 de lei. Pentru dotări ar mai fi nevoie, însă, de alți 500.000 de lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.