A murit mama primarului Leoreanu

de | 13/03/2016 | Fără categorie

Elena Leoreanu, mama primarului Laurențiu Leoreanu, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Aceasta a fost interntă, înainte de sărbătorile de iarnă, la un spital din Iași, unde a fost pentru mai multă vreme în atenția și grija medicilor ieșeni. La un moment dat, Elena Leoreanu a avut nevoie de sânge, iar primarul Laurențiu Leoreanu a reușit, la acea vreme, să găsească donatori compatibili.

Cu câteva zile în urmă, pe data de 7 martie, Laurențiu Leoreanu a spus, despre mama sa, că este ”cea mai importantă femeie pentru mine, alături de soție”. De-a lungul timpului, el a vorbit de mai multe ori despre cât de mult o prețuiește pe cea care i-a dat viață.

Elena Leoreanu a fost profesor de matematică și a predat la fostul Liceu nr. 2, astăzi Liceul Tehnologic „Vasile Sav”.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 16 martie, la ora 11.00, la cimitirul ”Eternitatea” din Roman.

Echipa inroman.ro transmite condoleanțe întregii familii îndurerate. Dumnezeu să o aibă în paza Lui pe cea care a plecat în lumea celor drepți!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.