Țigări de contrabandă la Români

de | 16/03/2016 | Fără categorie

Marți, la prânz, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Români, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 158, au oprit în trafic un autoturism, în care au fost identificate în două sacoșe, mai multe pachete de țigări de contrabandă. A fost legitimat conducătorul auto, un bărbat de 47 de ani, din Români, cât și pasagerul din dreapta față, un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

Cele 75 de pachete de țigări, respectiv 1.500 de țigarete, de proveniență moldovenească au fost ridicate în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la doi la șapte ani şi interzicerea unor drepturi.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.