Maricel Benchea, șef în Primărie

de | 25/03/2016 | Fără categorie

Fostul consilier local Maricel Benchea este noul șef al Serviciului competiții sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal Roman. Acesta a primit punctaj de peste 90 de puncte, atât la proba scrisă, cât și la interviu. Maricel Benchea a demisionat din calitatea de consilier local în luna februarie, dorindu-și să intre în administrația publică.

La câteva săptămâni s-a înscris la concursul Primăriei pentru funcția de conducere. La concurs s-au mai înscris alte două persoane. Una a fost eliminată fiindcă nu avea vechimea necesară, iar cel de-al doilea contracandidat nu s-a prezentat la concurs. Maricel Benchea va administra toate bazele sportive din oraș. ”Această activitate care va fi în cadrul clubului va cuprinde, practic, toate bazele sportive; și aici mă refer la bazinul de înot, sala polivalentă, ștrandul, terenul de tenis din spatele sălii polivalente și un teren de minifotbal situat în fața Clubului atletic sportiv Roman”, a afirmat Maricel Benchea, șef Serviciul competiții sportive.

Fostul consilier local a renunțat la funcția de economist în cadrul companiei județene ApaServ pentru a veni să lucreze în cadrul Primăriei Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.