Cine și cum se va merge la sauna publică

de | 29/03/2016 | Fără categorie

Sauna de la Bazinul de înot va putea fi utilizată de persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Conform proiectului ce se va dezbate în ședința extraordinară a Consiliului Local de miercuri, 30 martie, programul de acces la saună va fi doar de câteva ore pe zi. Astfel, conform proiectului, programul din timpul săptămânii, luni-vineri, va fi între 19.00 și 21.00, iar sâmbăta și duminica va fi între 17.00 și 21.00. Tariful de utilizare a saunei este inclus în tariful achitat pentru serviciile de înot-agrement.

„Utilizatorii saunei işi asumă întreaga responsabilitate cu privire la riscurile la care se expun cu privire la timpul de expunere la aburi, reglarea temperaturii şi starea de sănătate sau afecţiunile de care suferă, administratorul neavând nicio răspundere cu privire la aceste riscuri. Utilizatorii saunei au următoarele obligații: păstrarea curățeniei și a normelor de igienă, înaintea intrării în saună, beneficiarul este obligat să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât ultima etapă să fie spălarea la duş, cei care folosesc sauna trebuie să utilizeze prosopul pentru a evita contactul corpului transpirat cu băncile de lemn, să nu intre în saună cu bijuterii din metal şi lentile de contact, să nu consume băuturi alcoolice, să nu deranjeze ceilalţi utilizatori, să nu stropescă, cu orice fel de lichid sau substanţă chimică sau ulei pentru saune, cuptorul”, se arată în proiectul de hotărâre.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.