Crimă în ziua de Paști

de | 29/03/2016 | Fără categorie

O tânără de 29 de ani, din Tămășeni, a murit chiar în ziua Paștelui. Tânăra a fost atacată de cumnatul său, după ce s-a întors de la biserică, unde a ascultat slujba. Ea a mers acasă la socri și singura greșeală a fost aceea că a rămas singură în holul locuinței pentru a lăsa hainele și încălțămintea de afară. Agresorul a atacat-o pe victimă cu un cuțit și a lovit-o în spate în timp ce era aplecată pentru a se descheia la încălțăminte și nimeni nu a putut reacționa. Bărbatul de 25 de ani a făcut gestul apartent fără motiv. Anchetatorii vor trimite agresorul în fața unei comisii de expertiză, pentru a se afla dacă acesta avea discernământ la momentul comiterii faptei, la dosarul cauzei aflându-se acte medicale care indică faptul că inculpatul suferă de afecțiuni psihice.

Agresorul a fugit dar a fost prins după câteva ore, la marginea satului, pe malul Siretului. În urma tragediei care a lovit familia din Tămășeni, doi copii mici au rămas fără mamă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.