Mort în incendiu de vegetație

de | 29/03/2016 | Fără categorie

Luni, 28.03.2016, la ora 19:05, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie în satul Plugari, comuna Urecheni.

Apelantul a menţionat faptul este posibil ca o persoană să fie rănită. La locul indicat s-au deplasat pompierii Detaşamentului Târgu Neamţ cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD şi au constatat că un bărbat în vârstă de 67 de ani, prezentând arsuri la nivelul picioarelor, era, din nefericire, decedat în zona afectată de incendiu, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1800 mp.

Pompierii au stins incendiul și au în vedere ca și cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise. Corpul bătrânului a fost preluat de organele de anchetă, pentru a stabili cauza decesului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.