Profesoara Luminița Georgeta Vîrlan este noua șefă a organizației municipale PSD Piatra Neamț

de | 12/04/2016 | Politică

Noua șefă a PSD Piatra Neamț, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, cu notorietare, cu experiență, caracterizată prin devotament profesional, sârguință, un om care a clădit multe de-a lungul timpului și care are forța necesara de a construi pe mai departe!

Profesoara Vîrlan preia conducerea în organizația municipală PSD Piatra Neamț, având asupra sa un bogat CV, ale cărui pagini sunt completate cu reușite remarcabile în activitatea didactică, cu mii de voturi obținute de la electorat la alegerile anterioare, inclusiv pentru un mandat de europlamentar pe care l-a câștigat într-o bătălie politică, deși nu l-a valorificat. Ca femeie, sunt mulțumită că tot o femeie este în linia întâi a partidului, deși am regretele mele că Aurelia Simionică, o altă bună colegă, a luat decizia de a renunța la formațiunea politică în care foarte mulți ani și-a găsit locul.

Membrii Biroului Permanent Județean Neamț au propus și acceptat să preia organizația municipală PSD Piatra Neamț doamna Vîrlan si am convingerea că este o decizie înțeleaptă și că vom avea parte de o colaborare deosebită, că spiritul de solidaritate al noii șefe a PSD Piatra Neamț se va face simțit în rândurile organizației și ale partidului și că vom rămâne uniți, fiind o forță, pe mai departe.

Apelul meu este la unitate și susțin în continuare femeile pentru funcții de decizie, de conducere, pentru funcții  publice și pentru a fi luate în seamă în orice context. Promovez și susțin femeia și îi doresc succes doamnei Vîrlan în noua funcție, unde responsabilitățile sunt mari, dar am convingerea că rezultatele vor fi pe măsură.

În altă ordine de idei, cu regret m-am despărțit  de doamna Aurelia Simionică cu care am  făcut o echipă grozavă împreună la PSD – am râs când ne-a fost bine, am suferit când ne-a fost rău, am avut rezultate meritorii, chiar și atunci când eram în opoziție, pentru că ne-am completat reciproc, ne-am înțeles, ne-am sprijinit și rezultatele nu au întârziat să apară. M-a durut atunci când am auzit că eu i-aș fi cerut demisia pentru a pleca din partid! Niciodată nu s-a pus problema așa.

Într-o discuție privată i-am spus să facă un pas înapoi, în sensul de a se depăși starea de necompatibilitate dintre ea și candidatul nostru la Primăria Piatra Neamț.

Ei nu puteau construi împreună având idei și principii diferite și am considerat că dacă ar fi făcut un pas în spate, rezultatele ar fi fost altele. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neprevăzută și regret, sincer, că a plecat din PSD, dar asta nu înseamnă că partidul nu va mai exista fără un om, doi…

Dovadă este faptul că un alt membru, Luminița Vîrlan, a fost desemnată să îi preia atribuțiile, la diferență de o zi, două.

Eu doresc tuturor să aibă succes pe drumul pe care se află, iar cei care aleg să părăsească formațiunea sunt liberi să o facă!

Poate se regăsesc mai bine în doctrina altui partid, poate agreează ideea traseimului politic de dragul unor avantaje, nu vreau eu să mă pronunț în acest  sens!       

 Apelul meu este la unitate, pentru că așa succesul este garantat!

Emilia ARCAN, președintele Consiliului Județean Neamț, vicepreședinte PSD Neamț

  • Nota redacției: acest articol este un advertorial      

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.