Programări online la Evidența Persoanelor

de | 12/04/2016 | Administrație, Local, Util

Începând de marți, 12 aprilie 2016, vă puteți programa online la Direcția Locală de Evidența Persoanelor, pentru a întocmi documentația necesară în vederea elibărării, înlocuirii sau modificării cărții de identitate. Romanul este al treilea oraș din țară, după Timișoara și Iași, care a implementat o astfel de platformă on-line pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

Programările se fac la adresa https://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html. Programarea se poate face foarte simplu în doi pași:

  • în primul pas selectați o dată și un interval orar disponibil,
  • în al doilea pas completați datele de identificare și rubricile uni formular.

După completarea celor doi pași veți primi un număr unic de identificare, care va fi corelat cu CNP-ul astfel încât fiecare persoană va fi primi doar un număr de înregistrare.

Completați cu atenție formularul, completarea incorectă sau neprezentarea la data și ora programată vpr duce la anularea programării. Termenul maxim e soluționare a cererilor, conform site-ului primăriei, este de maxim 5 zile lucrătoare, documentele fiind ridicate de la Direcția Locală de Evidența Persoanelor fără programare online. În regulamentul de programare online este specificată și posibilitatea ca eliberarea documentelor să se facă în maxim 14 zile lucrătoare dar doar în cazul în care sunt necesare verificări pe teren.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

6 Comentarii

  1. capitanu dumitru

    Preschimbare buletin

    Răspuns
  2. Botea diana maria

    Buleti nou 14 ani

    Răspuns
  3. Mihăilescu

    Schimbare buletin

    Răspuns
  4. Miron Ionela Alexandra

    Viza de flotant

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.