Echipa PSRO pentru Primăria Roman: lista consilierilor locali

de | 17/04/2016 | Politică

Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc (PSRO), a fost prezent, sâmbătă, la Roman, pentru evenimentul de lansare a candidaturii Cameliei Duca la funcția de primar al municipiului Roman din partea formațiunii politice amintite. Acțiunea a avut loc la restaurantul Roman Plaza, iar la aceasta au fost prezenți numeroși susținători ai PSRO și ai lui Mircea Geoană.

Camelia Duca, candiatul PSRO pentru funcția de primar, este economist și manager al propriei firme de 16 ani, iar din 2012 este manager și actor amator al trupei de teatru ”Dan Alecsandrescu”. Alături de ea vor candida, pentru Consiliul Local Roman, următorii: Iulian Lionte, Cosmina ALina Chirilă, Alexandru Pavel, Adrian Nicolae Grăjdeanu, Carmen Scurtu, Vasile Munteanu,  Valentina Iordan, Damian Găburoi, Mădălin Hazencop, Alina Cristina Andro, Cornel Nechita, Cosmin Crețu, Daniela Pețenchi, Virgil Barticel, Sorin Cojocaru, Ioan Ciobanu, Elena Mucenica, Lăcărmioara Vasilica Michiu, Puiu Antochi, Lăcrămioara Robu, Ana Ungureanu, Carmen Costea, Sorin Cobuz, Loredana Roxana Balint, Veronica Pahoncea și Carmen Dolhai.

”Ne-am propus atragerea investitorilor străini și autohtoni, creșterea gradului de transparență a administrației locale, prin afișarea și consultarea publică pentru toate proiectele propuse, încurajarea mediului de afaceri din Roman, prin acordarea unor facilități fiscale, mai ales pentru cei care sunt la început de drum, înființarea unor cluburi pentru copii, unde aceștia să-și poată dezvolta abilități și unde să petreacă timpul liber, dar și integrarea copiilor-problemă, înființarea unor piste de biciclete, susținerea tinerilor și încurajarea acestora de a rămâne în oraș, prin consultană gratuită.Tot ceea ce ne propunem este implicarea în viața orașului. Vm încerca să schimbăm împreună, prin democrație participativă, mentalitățile celor care, având unele funcții de conducere a urbei noastre, au uitat care este scopul lor, pentru cine sunt acolo și ale cui sunt interesele pe care trebuie să le susțină”, a afirmat Camelia Duca.

”Motto-ul partidului nostru este un dicton latin: ”Soarta surâde celor curajoși”. În urmă cu 11 luni eram la București eram doar zece oameni. Am început acest proiect politic lângă o mână de oameni, nu pentru o ambiție politică sau pentru o revanșă a lui Geoană, pentru că a fost furat în 2009. Dar pentru sentimentul acut de teamă, dar și de oportunite pe care îl traversăm cu toții, indiferent unde ne situăm în societate. Trăim o perioadă extrem de complicată. Niciodată România nu a fost mai importantă pentru Occident decât este acum. Alegerile din iunie din acest an nu sunt despre PSRO sau despre Camelia, nu sunt despre câte voturi ia un partid, ci despre calitatea oamenilor pe care-I alegem. Acum, toți cei care au furat și au nenorocit satele și orașele României au un moment de descumpănire. Dar să nu credeți că nu se reorganizează și că nu pun în față fețe noi, locotenenți sau surogați de toate felurile. La noi este calitate și sunt oameni profesioniști”, a declarat Mircea Geoană în fața celor prezenți.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.