Obiectivul ALDE pentru 5 iunie: „Vom câștiga alegerile”

de | 24/04/2016 | Politică

Dorel Chelaru, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Roman, și-a depus candidatura duminică, 24 aprilie. Acesta a venit însoțit și de alți reprezentanți ai formațiunii politice, convins că poate câștiga în competiția ce se va încheia în luna iunie.

”Am avut onoarea să depunem, astăzi, documentele necesare pentru înscrierea în cursa electorală pentru alegerea primarului municipiului Roman. Ne simțim onorați că participăm la această competiție. În perspectivă noi avem anumite intenții pe care le vom discuta în campania electorală dar, în principal, ne vom axa pe învățământ, cultură, petrecerea timpului liber pentru cetățenii orașului și, în special, pentru tineri. Ne vom axa pe creșterea nivelului de trai, pe grija față de cetățeanul municipiului. Vom încerca să creem locuri de muncă, să creem condiții de viață mai bune și de petrecere a timpului liber și să facem ca oamenii să se simtă bine și, ca atunci când intră în Primărie, să se simtă ca acasă. Vom pune accent pe dezvoltarea firmelor locale cărora să le acordăm facilități și să le creem condiții cinstite și corecte, pentru ca acestea să poată absorbi forța de muncă. Petrotub disponibiliează acum în jur de 300 de oameni, sunt foarte mulți șomeri în oraș. Vom încerca, stimulând firmele locale, să absorbim această forță de muncă care se disponibilizează sau care nu are serviciu acum. Nu în ultimul rând, nu i-am uitat pe cei aproximativ 12.000 de pensionari din acest oraș, cărora vom încerca să le asigurăm condiții mai bune de viață, pentru că ei au muncit la ridicarea acestui municipiu”, a afirmat Dorel Chelaru, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Roman.

”Lista de consilieri locali conține persoane de notorietate, care lucrează în sectoare diverse, care ne vor ajuta și cu care vom forma o echipă, atât în campania electorală, cât și post-campanie electorală, când vom încerca ca toate obiectivele ce le-am stabilit pri programul nostru și, cu o săptămână înaintea campaniei electorale, îl vom prezenta pe capitole și veți observa interesul nostru maxim pentru a implementa ceea ce a spus candidatul nostru. Noi ne-am propus câștigarea alegerilor și, apoi, dorim ca acele măsuri să le transpunem și orașul să simtă că s-a născut o nouă forță, care îl poate dezvolta”, a adăugat Vasile Mocanu, copreședinte ALDE Roman. Acesta a fost completat de unul dintre cei doi copreședinți ai ALDE Neamț.

”Ne-am prezentat cu un candidat care va fi o surpriză plăcută pentru romașcani și e un candidat puternic, redutabil, un bun manager, un om de forță. Vom aborda, în campania electorală, un ton matur, serios, fără atac la persoană. Suntem un partid urat, care crește în sondaje. Maniera în care este implicat ALDE, prin deciziile de la centru, luate de cei doi copreședinți ai noștri – Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu – este un exemplu de implicare și în zona municipiului Roman. Vom încerca, cu maturitate și seriozitate, să fim o surpriză plăcută pentru romașcani în sensul că vom câștiga alegerile. Acesta este obiectivul nostru, fără a ne crede lipsiți de realism”, a precizat Ioan Asaftei.

În ceea ce privește Consiliul Local Roman, reprezentanții ALDE susțin că au în vedere obținerea a cel puțin cinci locuri din legislativul local. Lista completă a ALDE pentru Consiliul Local Roman o puteți găsi aici.

Nota redacției: acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.