Judecătoria Roman a decis: contestația făcută de noi – acceptată, candidatura lui Harabagiu – respinsă

de | 28/04/2016 | Politică

Azi, 28 aprilie, s-a judecat contestația împotriva candidaturii lui George Harabagiu la funcția de primar al municipiului Roman, din postura de candidat independent, contestație făcută de noi cu două zile în urmă și despre care puteți citi aici.

Iată care este decizia Judecătoriei Roman: Admite contestaţia electorală formulată de contestatoarea Baciu Teodora în contradictoriu cu intimatul Harabagiu George-Norocel şi, în consecinţă: Desfiinţează Hotărârea nr. 12 din 25 aprilie 2016 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Roman de admitere a candidaturii numitului Harabagiu George-Norocel, ca independent pentru funcţia de primar a municipiului Roman şi, în consecinţă respinge candidatura sus-numitului. Hotărârea nu se comunică, potrivit art. 54 alin. 5 teza a II-a din Legea nr. 115/2015. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare la instanţa ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul Neamţ-Secţia I-a Civilă, conform art. 54 alin. 4 din Legea nr. 115/2015. Pronunţată în şedinţă publică azi, 28.04.2016, ora 14:30.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.