Oglindă rutieră pentru strada Griviței

de | 04/05/2016 | Fără categorie

Accidentul rutier din vinerea mare a determinat autoritățile locale să se gândească la noi măsuri de amenajare a intersecției. Vineri, 29 aprilie, la intersecția străzilor Griviței și Dimitrie Cantemir a avut loc un accident soldat cu cinci victime, cu distrugerea gardului unei locuințe și cu afectarea unei conducte de gaz. despre evenimentul rutier, inroman.ro a relatat aici.

Zona este una predispusă spre accidente, dar autoritățile susțin că de vină sunt șoferii care nu acordă prioritate de trecere, conform indicatoarelor rutiere amplasate în zonă. ”Acolo avem și semnalizare, avem și denivelări pentru atenuarea vitezei. Cu toate acestea, de dimineață am vorbit să încercăm să montăm acolo, în plus, o oglindă rutieră pentru a avea o vizibilitate și mai bună; dar dacă nu sunt respectate indicatoarele, că indicatoare sunt, atunci sigur că se pot întâmpla astfel de lucruri nedorite”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.