Pozitiv la etilotest

de | 08/05/2016 | Fără categorie

În noaptea de 7 spre 8 mai, la ora 1.30, o patrulă compusă din polițiștii Posturilor de Poliţie Gherăeşti şi Boteşti, fiind în serviciul de patrulare intercomunală, au oprit o autoutilitară pe strada Biruinţa din satul Gherăeşti.

Cu ocazia controlului s-a constatat că bărbatul de 29 de ani, din Gherăești, care conducea autoutilitara se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de rezultatul testării cu aparatul etilotest. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Roman, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză sunt desfășurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.