„Fântână arteziană” pe strada Petrodava

de | 19/05/2016 | Actualitate, Local

Pe strada Petrodava, în spatele Pieței Centrale, compania județeană ApaServ a angajat un terț pentru a schimba conducta de apă. Joi, înainte de prânz, muncitorii au dat peste un branșament și l-au stricat, astfel că apa a țâșnit ca într-o fântână arteziană. Romașcanii care locuiesc pe strada Petrodava au fost mai nemulțumiți de lipsa de reacție de după incident, decât de greșeala muncitorilor.

”S-a întâmplat la 11.50, înainte de a pleca băieții la masă. Am dat telefon la Piatra-Neamț, ei m-au redirecționat aici, la Roman. Nu mi-a răspuns niciunul aici, la noi, n-au nicio treabă. Mi-au zis că telefonul nu este, momentan, conectat. Băieții au plecat la masă, în treaba lor”, a spus un romașcan.

Șeful secției Roman din cadrul companiei ApaServ, inginerul Bogdan Curcudel, era plecat la stația de captare la momentul intervenției și a promis că va reveni cu amănunte, dar până la momentul realizării acestei știri nu s-a întâmplat acest lucru. Pentru înlocuirea rețelelor de apă de pe strada Petrodava, Dr. Ghelerter și Aleea Revoluției, lucrarea se ridică la aproximativ 300.000 de lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.