Peste 200 de șomeri și-au găsit un loc de muncă

de | 19/05/2016 | Județean

Peste 200 de nemțeni au acum un loc de muncă, ca urmare a faptului că, în urmă cu o lună, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț a organizat bursa locurilor de muncă. Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat pe data 14 aprilieîn toate orașele din județ. La Roman, această bursă a strâns sute de șomeri la cantina Liceului Tehnologic ”Vasile Sav”.

”Din cele 338 persoane selectate pentru interviu, la nivelul județului, au fost angajate 226 de persoane, din care zece persoane absolvente de studii superioare. Cele mai multe locuri de muncă au fost ocupate în meserii din următoarele domenii: servicii (77), construcții (47) confecții (18), industria mobilei (11). Cele zece locuri de muncă ocupate de cei cu studii superioare au fost pentru inginer mecanic (3), asistent manager (2), inginer constructor(2), inginer industria alimentară (1), inginer textile (1) și manager(1)”, se arată într-un comunicat al AJOFM Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.