Rezultat „Comisia de tăiat hârtii”: amenzi plătite prin ghiseul.ro

de | 29/05/2016 | Fără categorie

Reprezentanții Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic (MCPDC) au anunțat sâmbătă, 28 mai, că un prim efect al înființării ”Comisiei de tăiat hărtii” este faptul că amenzile vor putea fi plătite online, prin platforma ghiseul.ro.

”Propunerile primite de ”Comisia de tăiat hârtii” se transformă treptat în realitate. Ne bucurăm să anunțăm că săptămâna aceasta, Agentia Pentru Agenda Digitala A Romaniei a lansat o nouă facilitate a portalului electronic de plăți pe www.ghișeul.ro: plata online a amenzilor, inclusiv a celor de circulație. În cazul plății prin intermediul acestei platforme, cetățeanul nu este nevoit să mai transmită dovada plății către unitatea de poliție, prin urmare recomandăm tuturor folosirea acestui instrument și informarea a cât mai multor cetățeni în acest sens”, au transmis reprezentanții MCPDC pe Facebook.

”Comisia de tăiat hârtii” a fost înființată la începutul acestui an, scopul acesteia fiind acela de a diminua birocrația în relația cetățean – stat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.