Roman – un oraș sigur și durabil. Echipa noastră

de | 02/06/2016 | Politică

Venim în fața concetățenilor noștri, noi, o mână de oameni încrezători, mânați de credința că implicarea noastră poate aduce plus valoare vieții romașcanilor. Încerc să spun câteva cuvinte despre cei pe care îi susțin și care mă susțin în același timp, în candidatura pentru Consiului Local al municipiului Roman.

  • Elena Chelmuș este psiholog, soție și mamă. Ea este secretarul general al organizației PMP de la Roman, un bun organizator, un fin observator, și persoana care are o mare putere de analiză și pe care ne bizuim. Ne cunoaștem din fabrica de țevi din anii ’90, când am început colaborarea cu soțul ei, colaborare pe care, dealtfel, o continui și acum. Am venit aproape în același timp în partid și avem idealuri comune: să realizăm o schimbare în politica românească, în mai bine, pentru noi și copiii noștri.
  • Dumitru Florea este inginer ca și mine, administrator de firmă ca și mine, dar cu o experiență mult mai vastă: atât în politică, cât și în afaceri. Chiar dacă e printre cei mai noi membri ai echipei noastre, s-a integrat foarte bine și ne-a acordat pe deplin sprijinul în această campanie electorală. Considerăm că mentalitatea unui om de afaceri poate eficientiza administrația locală, prin folosirea judicioasă a resurselor, ca și cum ai acționa pentru tine.
  • Marius Bîrsan este jurist în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. Lucrează în domeniul resurselor umane, în care are o vastă expertiză. E un prieten bun, de nădejde, care reușește să mobilizeze oamenii și să-i motiveze. Cunoaște sistemul din interior și ne ajută să ințelegem cum funcționează și cum poate fi imbunătățit.

În cele din urma voi încerca să mă prezint. Sunt inginer metalurg care a practicat meseria în fabrica de țevi. Am condus apoi Asociația Pigmalion de la Clubul Petrotub oferind servicii pe piața muncii în cadrul unui proiect finanțat de Guvernul Elveției. Dupa ce am intrat în Uniunea Europeană finanțarea a încetat și m-am ocupat de propria afacere în construcții și servicii de mentenanță industrială. Am dobândit competențe care să-mi permită să vin în fața romașcanilor și să le cer încrederea.

Cred cu tărie că eu și colegii mei putem aduce un suflu nou, inovator în administrația locală. Trebuie doar să reușim să ne convingem concetățenii să ne voteze.

Constantin Iancu, candidat la funcția de primar al orașului Roman.

  • acest articol este un advertorial

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.