Pozitivi la alcooltest

de | 07/06/2016 | Fără categorie

Luni, 6 iunie, în jurul orei 18.32, o patrulă de poliţie din cadrul Biroului Rutier DN-E Sector Roman a depistat, pe strada Vasile Alecsandri din localitatea Gherăeşti, un bărbat de 52 de ani, care conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul din localitatea Gherăești a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Roman pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În același timp, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Cordun, în timp ce acţionau pe strada Calea Săbăuaniului din satul Simioneşti, au depistat un bărbat de 54 de ani, din Cordun, care conducea un autoturism înmatriculat în Irlanda, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele situații polițiștii au reținut permisul de conducere și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. sil

    cred ca e Calea SăbăOaniului..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.