„Permisele” au picat proba DNA

de | 08/06/2016 | Fără categorie

Procurorii DNA Brașov au sigilat, miercuri, 8 iunie, un biroul din cadrul Serviciului de permise și înmatriculări auto Neamț. Conform unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție, ”procurori din cadrul DNA Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2016.  În cursul zilei de 8 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județele Covasna și Neamț, dintre care două reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și din partea Direcției Generale Anticorupție. Procurorii DNA au precizat că vor reveni cu detalii atunci când  ”împrejurările vor permite”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.