Alt accident mortal pe E85

de | 10/06/2016 | Actualitate, Județean, Național

Un accident mortal a avut loc vineri,în jurul orei 14.00, în localitatea Traian. Un bărbat care conducea o mașină înmatricultă în județul Bacău și-a pierdut viața într-un mod aproape inexplicabil.

Un autoturism Opel răsturnat într-un șanț, după impactul cu un cap de pod și conducătorul auto încarcerat. Asta au găsit pompierii și polițiștii care au mers la fața locului pentru a ancheta accidentul anunțat la numărul de urgență 112. Din păcate, echipajul de pe Ambulanță nu a mai putut face nimic, iar conducătorul auto, după ce a fost descarcerat, a fost resuscitat, minute bune, fără succes. Anchetatorii trebuie să înțeleagă exact cum a avut loc evenimentul rutier, fiindcă primele cercetări indică faptul că autoturismul se deplasa spre Roman iar dacă este așa, înseamnă că mașina a intrat pe contrasens înainte de a se izbi de capătul podețului.

”La data de 10 iunie 2016, pe DN2/E85, în interiorul localității Traian, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În autoturism se afla o singură persoană, conducătorul auto, care a și decedat, după producerea evenimentului rutier. Efectuăm cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, a afimrat subcomisarul Iulian Cloșcă, din cadrul Biroului Rutier Roman.

Pe E85, în localitatea Traian, a mai avut loc, săptămâna aceasta, un accident mortal, astfel că victima de vineri este cea de-a cincea care și-a pierdut viața în doar câteva zile, în aceeași localitate. Marți, 7 iunie, patru persoane au decedat și alte două au fost rănite, într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule: un TIR, o mașină Toyota și o mașină de transport valori.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.