Minori reținuți pentru furt din mașini

de | 12/06/2016 | Fără categorie

În noaptea dinspre 9 spre 10 iunie, la ora 03:22, Poliția municipiului Roman a fost sesizată că mai multe persoane încearcă să sustragă bunuri din autoturismele aflate într-o parcare. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție ce a depistat un minor de 16 ani iar în urma extinderii cercetărilor au mai identificat un minor de 15 ani și un tânăr de 18 ani. Aceștia sunt suspecți că au sustras bunuri din trei autoturisme aflate în parcare, bunurile sustrase fiind găsite și restituite proprietarilor.

Cei trei suspecți au fost reținuți pe baza de ordonanță de reținere iar față de doi dintre aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.