Competiție de bridge regională, la Roman

de | 17/06/2016 | Fără categorie

A doua etapă de competiție din cadrul proiectului „Trasee bridgistice moldave” se va desfășura la Roman, în perioada 18-19 iunie, în organizarea cluburilor de bridge „Mihai Crețu” Roman, Abil Piatra Neamț și Bridge Club Onești.

În cadrul concursului se va desfășura și Memorialul „Teofil Dragomir” patronat de Bridge Club Onești. Alături de membri legitimați la cluburile organizatoare și-au anunțat participarea jucători de la Clubul de Bridge Atomic București, de la Suceava, Bacău și Iași. Întâlnirea va fi găzduită de Casa Chianti, iar axele își vor încrucișa cărțile începând de sâmbătă, de la ora 17.

Prima etapă din cadrul proiectului „Trasee bridgistice moldave“ a avut loc la Piatra Neamț, duminică, 3 aprilie, anul acesta.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.