Peste 150 de șoferi au căzut victime radarelor în cascadă

de | 17/06/2016 | Fără categorie

Polițiștii din Neamț împreună cu cei din Bacău au organizat o acțiune de combatere a excesului de viteză pe E85 și DN 15D în data de 15.06.2016. La acțiune au participat 13 polițiști rutieri cu autospecialele prevăzute cu aparatura radar montate în sistem cascadă pe tot traseul Roman-Bacău.

Rezultatul: 152 sancțiuni contravenționale, dintre care 138 pentru viteză, 4 pentru încălcarea prevederilor privind depășirea vehiculelor, iar 10 pentru alte abateri. Au fost reținute 24 permise de conducere, 20 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 4 pentru depășiri neregulamentare. Totodată au fost 10 abateri privind depășirea limitei legale de viteză ce au fost înregistrate de aparatura radar, șoferii respectivi urmând să primească sancțiunile prin poștă.

Poliția avertizează că astfel de activități vor fi mai fi efectuate datorită faptului că în ultima perioadă au au avut loc evenimente rutiere grave pe E 85.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.