Noi investiții pe bulevardul Republicii

de | 11/07/2016 | Local

Vom rămâne fără apă la noapte, așa că ar fi bine să fim pregătiți pentru a nu avea probleme. Reprezentanții companiei ApaServ estimează că vor lucra pe parcursul a cinci ore pentru a termina intervențiile, dar, uneori, munca de pe teren le-a rezervat surprize, astfel că reluarea furnizării de apă marți dimineață, la ora 5.00, reprezntă doar o estimare. Unul dintre motivele pentru care se ia apa este nevoia de intervenție la o avarie  pe bulevardul Republicii, la nr. 48.

Reprezentantul ApaServ susține că avaria este pe o porțiune unde există încă alimentare de apă printr-o conductă veche. ”Conform planului de investiții pe anul următor vom schimba conducta de apă, de la blocul 48 până în Bogdan Dragoș, la numărul 70. Acolo sunt probleme din cauză că rețele sunt foarte vechi. A fost schimbată acum doi ani sau trei ani o porțiune, de la intersecție cu Anton Pann până la intersecție cu Ion Creangă și, de acum, o să înlocuim și cealaltă bucată”, a explicat Bogdan Curcudel, șef zonă operațională Est ApaServ.

Investiția din 2014 a costat în jur de 800.000 de lei și a fost realizată cu bani din bugetul companiei de apă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.