O bătrână din Sagna, sub mașina unui consătean

de | 19/07/2016 | Rural

O bătrână din Sagna a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicată într-un eveniment rutier atipic. Accidentul a avut loc marți în Sagna, aproape de ora 12.00.  Conform martorilor, un conducător auto a dat cu spatele și a surprins-o pe bătrână, astfel că o roată a trecut peste capul victimei. Șoferul nu și-ar fi dat seama ce a făcut și nici nu ar fi simțit că a accidentat pe cineva, dar cei care au intervenit au fost sătenii care se aflau, la acel moment, la barul lângă care s-a întâmplat totul.

”Băieții au sunat la 112 și, imediat, au ridicat mașina de pe femeie. Eu am văzut că mișca, era în viață. Nu am văzut sânge, dar cred că e lovită rău, totuși i-a trecut o roată pe cap”, a spus unul din martorii accidentului. Șoferul nu își explică cum a ajuns victima sub mașina lui. La aceeași întrebare vor trebui să răspundă și anchetatorii, care au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în acest caz.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.