Reținut pentru tâlhărie

de | 09/08/2016 | Justiție, Local

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiștii romașcani, după ce a fost depistat pe raza municipiului Roman, în zona unui supermarket. Tânărul este suspectat de polițiștii de investigații criminale de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta a fost preluat de polișiști și, în urma completării probatoriului, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Tânărul este cercetat pentru faptul că, în searazilei de 6 august, a acostat partea vătămată pe bulevardul Roman Mușat, iar prin folosirea violenței i-a sustras un telefon mobil, în valoare de 2.800 de lei”, se precizewază într-un comunicat de presă al Inspectoratului de poliție Județean Neamț.

În urma investigațiilor, prejudiciul a fost recuperat și predat persoane vătămate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.